Notícia

Mitjans de comunicació de proximitat i la lògica de gènere

Foto
Pel dimecres vinent, dia 3 de març, s’ha convocat la jornada “Mitjans de comunicació de proximitat i la lògica del gènere”, amb l’objectiu d'obrir el debat sobre la inclusió de la perspectiva de gènere en la creació de notícies en els mitjans.
Pel dimecres vinent, dia 3 de març, s’ha convocat la jornada “Mitjans de comunicació de proximitat i la lògica del gènere”, amb l’objectiu d'obrir el debat sobre la inclusió de la perspectiva de gènere en la creació de notícies en els mitjans de comunicació. Com a conferenciant central hi ha Milagros Pérez Oliva, defensora del lector/a del diari El País, que realitzarà una ponència titulada "L'organització del treball com a factor de discriminació".

L’acte es farà al centre L’Olivera, de Sant Boi de Llobregat (carrer de Montserrat Roig, núm. 1) i inclou una taula rodona amb la participació de Sònia Hernández, cap de comunicació de l’Ajuntament del Masnou; Dídac Boza, director del digital La Malla; Xavi Haro, director de Llobregatmedia; Ariadna Castillo, redactora de El Prat Comunicació; Anna Morero Beltran, coordinadora de continguts de l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació. Modera: Lluïsa Moret, Regidora de Polítiques per a la Igualtat de Gènere i Nous Usos del Temps de Sant Boi de Llobregat.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte