Notícia

Premsa Comarcal subscriu l’editorial perquè TV3 es vegi a València

Foto
L'editorial també te el suport de 41 publicacions en català i l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català.
L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal-ACPC, conjuntament amb 41 publicacions en català, i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), ha demanat aquesta setmana en un editorial conjunt el suport dels ciutadans a la iniciativa popular (ILP) Televisió sense fronteres. Entre altres aspectes, demana que TV3 es pugui veure a València.

Amb el títol “Fem-ho possible: per TV3 i la llengua catalana” l’editorial recorda que el Parlament de Catalunya va aprovar una declaració d’adhesió a l’ILP, que té com a objectiu el reconeixement del català, l’euskera i el galleg en el seus espais de comunicació.

La iniciativa, impulsada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), ha rebut adhesions de sindicats, universitats, partits polítics, entitats i associacions per fer possible la “legalització” de les emissions de TV3 a la Comunitat Valenciana i “el reconeixement del marc nacional de comunicació”.

L’editorial assenyala que una ILP implica “molt més” que una sèrie d’adhesions i declaracions favorables, que passa per la necessitat de recollir 500.000 firmes (porten 400.000), i demana a la ciutadania que estigui "a l'altura del repte" i col·labori en la recollida per "fer possible un pas endavant".

Entre les divuit publicacions associades a Premsa Comarcal que publiquen l'editorial figuren: El Punt, El 9 Nou Osona, El 9 Nou Vallès Oriental, Segre, L’Esquerda de la Bastida, L’Informador, La Farga, Nova Tàrrega, La Palanca, La Comarca, Estela, Som-hi, El Vallenc, Nova Conca, El Salí, El Martinet, El 3 de Vuit, La Veu de la Segarra i Som Garrigues. (De Europa Press i Gabinet de Comunicació de Premsa Comarcal)

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte