Notícia

Shaping the Future of the Newspaper

WAN – IFRA publica els dos primers informes de la seva novena sèrie anual.
WAN – IFRA, l’organització mundial de periòdics i editors de notícies ha publicat els dos primers informes de la novena sèrie anual del programa Shaping the Future of the Newspaper (Modelant el futur de la premsa) SFN.

SFN 9.1 “Publishing to Targeted Audiencies” analitza com les empreses de premsa, a més d’un periòdic d’interès general, haurien d’oferir en un futur pròxim una nodrida gamma de productes impresos i digitals personalitzats amb els quals respondre millor a les demandes del seu públic i arribar a noves audiències. Aquest informe presenta a més nombrosos estudis de cas de periòdics que han aconseguit augmentar la seva penetració en el mercat i els seus ingressos publicitaris gràcies a l’oferta de publicacions individualitzades.

SFN 9.3, “Charting the Course for Newspapers”: és fruit del primer estudi de WAN-IFRA sobre la transformació i el futur de la premsa internacional, amb una anàlisi detallada dels desafiaments financers que afronten les editores de tot el món, així com les estratègies específiques que adopten a fi de preparar els seus negocis per al futur (amb nous productes, tàctiques de reducció de costos, mesures estructurals i el desenvolupament del personal). Aquest estudi informa amb detall dels resultats del sondeig efectuat de setembre a novembre de 2009 entre 653 participants en tot el món.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte