Notícia

Cloenda del curs de postgrau en Periodisme Local, Comarcal i Social

Foto
Els estudiants van presentar els treballs de final de curs sobre la premsa comarcal
Premsa Comarcal va acollir la cloenda de la 5ª edició de la diplomatura de Postgrau en Periodisme Local, Comarcal i Social, impartida per la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La primera edició va realitzar-se l’any 2004, per iniciativa de Premsa Comarcal, que va acordar amb la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB tirar endavant el projecte.

Els estudiants van presentarar els treballs de final de curs, que van ser avaluats pels professors. Des de manuals d'estil sobre mitjans locals, passant per plans de comunicació d'ajuntaments, estudis de mitjans i la seva influència en les eleccions municipals.

Està previst que les investigacions, prèvia autorització dels autors, siguin consultables en el web de Premsa Comarcal.

Premsa Comarcal està satisfeta d’haver estat l’alma mater d’un projecte que, actualment, s’ha convertit en un referent i en una eina indispensable en el món de la formació dels professionals dels mitjans comarcals i locals.

La direcció d’aquest postgrau va a càrrec del doctor Manel López. La coordinació tècnica és a càrrec del professor Jesús Martínez, i els professors Marta Corcoy i Antoni Reig són els encarregats de la coordinació acadèmica.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte