Notícia

La Mira celebra la gala dels Premis Sonor als millors podcast en català

Maria Rovira, coneguda com Oye Sherman, rep el premi a millor podcaster

Foto

L’Antiga Fàbrica Damm ha acollit dilluns al vespre la gala de la primera edició dels Premis Sonor del podcast en català, impulsats per la publicació associada La Mira.  Maria Rovira, més coneguda com Oye Sherman, ha recollit el premi a millor podcaster mentre que el Premi del Públic; una categoria molt disputada per la qual es van rebre 2.268 propostes, l'ha guanyat La Partida.

En la categoria de millor podcast de ficció el guardonat ha estat l’equip de Berícid Sulfúric, mentre que el premi a millor podcast de narrativa de no-ficció se l’ha endut el projecte Mòbil, cartera i claus, de Ràdio Primavera Sound. La millor producció ha estat la de Projecte veus i el reconeixement a millor podcast d’entreteniment Van fer història!, una proposta per a infants de Sàpiens. 

El projecte de Catalunya Ràdio La Torre de Vidre ha rebut el premi a millor realització i disseny sonor i Miliciana. Diari d’una batalla al de millor podcast d’innovació. El premi al millor podcast conversacional ha estat per Fans de l’Alcover-Moll, i el reconeixement a millor guió se l’ha endut el projecte Barcelona AMB paraula d’arxiu, una proposta de l’arxiu municipal.

Els guardons es duen a terme amb la col·laboració de Catalunya Ràdio, el patrocini de TRAM i el suport d’iVoox i Estrella Damm. 

Podeu llegir la notícia sencera al següent enllaç de La Mira.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte