Notícia

La presidenta de la Diputació de Barcelona rep els representants de l'ACPC

Durant l'Assemblea de Premsa Comarcal es lliurarà un reconeixement a la institució

Foto
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, va rebre aquest dijous els rep els representants de l'ACPC, encapçalats per Francesc Fàbregas. / ACPC

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, va rebre dijous a representants de la junta de govern de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), encapçalats per Francesc Fàbregas, president de l'entitat. Marín ha estat convidada a la 14a Convenció i la 40a Assemblea de la Premsa Comarcal.

La Diputació de Barcelona va patrocinar i donar suport el maig del 1981 al primer congrés de la Premsa Comarcal celebrat a Canyamars, en un acte que va esdevenir la gènesi de la creació de l'ACPC.

La corporació barcelonina ha recolzat sempre la premsa comarcal i local, fins i tot fora de la demarcació de Barcelona, com per exemple amb la creació dels Premis Tassis-Torrent –més tard Premis de Comunicació– adreçats a mitjans de tot el país. La Diputació de Barcelona també va ajudar a crear el servei en català de l'agència EFE als anys noranta i va contribuir a la informatització de nombroses publicacions locals i comarcals de Barcelona.

Coincidint amb la celebració de la 40a Assemblea de la Premsa Comarcal i Local, l'ACPC vol reconèixer el suport de la Diputació de Barcelona.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte