Notícia

Mor Xavier Cadafalch, coordinador d'El Martinet durant tres dècades

Va estar al capdavant de la publicació de 1987 a 2014

Foto

Dimarts va morir víctima d'una greu malaltia Xavier Cadafalch, coordinador del butlletí local 'El Martinet' de Sant Martí Sarroca durant gairebé tres dècades.

Nascut el 8 de març de 1945 a Terrassa, on va viure fins els 28 anys, es va traslladar per motius de feina 11 anys a Tarragona, on va tenir una participació molt directa en el moviment veïnal de l'època a la capital tarragonina.

Des de l'any 1984 i fins al 2014, Cadafalch va viure a Cal Serraló de Sant Martí Sarroca, municipi del qual, entre 1985 i 1987, va formar part de la Comissió de Festes.

Des de 2014 la família residia a Vilafranca del Penedès. A la mateixa capital penedesenca, Cadafalch va ser un dels membres fundadors de Vilafranca en Comú (VeC), formació política de la qual ha estat durant tota la trajectòria el responsable d’Organització. També ha estat el representant de VeC a la Comissió d’Habitatge i ha estat membre a les dues llistes que el partit ha presentar a les eleccions municipals dels anys 2015 i 2019.

Al butlletí 'El Martinet', Xavier Cadafalch hi va estar concretament des del febrer de 1987 fins al mateix mes de 2014; per tant, 28 anys, però des del mateix mitjà martinenc s'explica que ha continuat de col·laborador fins al final.

La família de Cadafalch preveu celebrar un últim acte de comiat a aquest penedesenc diumenge, 22 de maig, al Claustre de l'Església de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès. Serà a les 17h.

Font: El 3 de Vuit

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte