Notícia

Busquen candidats "a les Petxines" en la demarcació de Tarragona

El termini de les candidatures acaba el 29 de maig

Foto

El pròxim 30 de juny de 2022 es viurà al Teatre del Serrallo de Tarragona una nova edició de la Festa de les Petxines de la Informació que organitza el Col·legi de Periodistes. Aquestes són les tres categories a concurs:

  • Petxina Oberta: distingeix la font informativa que ha atès amb rigor, diligència i efectivitat els requeriments dels periodistes 
  • Petxina Tancada: distingeix la font informativa que, pel seu hermetisme i poca accessibilitat, ha dificultat la feina dels mitjans de comunicació.
  • Petxina Km. 0: distingeix el producte periodístic de proximitat cuinat a foc lent, de manera professional i amb vocació de servei al territori. 

Els guanyadors es triaran el dia de la festa d’entre els tres candidats de cada categoria que rebin més vots durant la fase de preselecció. A més, la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes lliurarà la Petxina Daurada a un periodista vinculat al territori, en senyal de reconeixement a la seva trajectòria professional o per destacar la seva tasca periodística dels darrers mesos.

Podeu enviar els vostres candidats i motius –màxim tres per categoria- fins al 29 de maig a secretaria-tarragona@periodistes.cat.

 

Font: CPC

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2022

Avís legal

Contacte