Notícia

Nova convocatòria de les beques Robert Schuman al parlament europeu

Estan remunerades amb 1.346,27 euros

Foto

Convoquen una nova edició de les Beques Schuman, les quals permeten completar els coneixements adquirits durant els estudis, familiaritzar-se amb l’activitat de la Unió Europea i, en particular, del Parlament Europeu. Les pràctiques estan remunerades amb 1.346,27 euros i és important presentar el CV amb el format Europass. Si les circumstàncis ho permeten, la beca també inclou unviatge a Estrasburg per a participar en les tasques administratives o de gestió informativa de la institució durant una sessió plenària.

L'Oficina del Parlament Europeu ofereix dues places de pràctiques a Barcelona i tres a Madrid per a graduats universitaris. Els becaris coneixeran les tasques d'una oficina de premsa, podran estar en contacte amb eurodiputats i seguir de prop l’actualitat del Parlament Europeu. Els periodistes seleccionats començaran a treballar-hi al setembre/octubre durant un període de cinc mesos, amb la possibilitat de ser prorrogats d’1 a 3 mesos.

  • Barcelona:Oferta A / Oferta B. Els sol·licitants han d’estar en possessió del títol universitari tres mesos abans de començar les pràctiques.
  • Madrid: Oferta A / Oferta B /Oferta C. Els sol·licitants han d’estar en possessió del títol universitari tres mesos abans de començar les pràctiques.

Font: CPC

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte