Notícia

L'ACPC convoca els XI Premis Premsa Comarcal a la Millor Portada

El termini de presentació és el 5 de maig de 2022

Foto

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal convoca a totes les publicacions associades a participar en l'onzena edició dels Premis Premsa Comarcal a la Millor Portada. Amb aquests guardons l’ACPC vol reconèixer el treball que les publicacions associades fan en l’àmbit de la comunicació local i comarcal arreu de Catalunya, així com  posar en relleu la diversitat d’entitats, empreses editores i associacions que des de fa més de 40 anys construeixen el mapa de la comunicació en català. L’ACPC lliura també un premi anual destinat a distingir aquella persona, col·lectiu, entitat o administració que s’hagi destacat pel seu suport incondicional al nostre col·lectiu.

Les categories a concurs són aquestes:

  • Premi millor portada de diaris, trisetmanals, bisetmanals, setmanals i quinzenals
  • Premi millor portada de mensuals
  • Premi millor portada de bimestrals, trimestrals i semestrals
  • Premi al millor digital, per la seva innovació i creativitat.
  • Reconeixement a la persona, col·lectiu, entitat o administració que s’hagi destacat pel seu suport incondicional a la Premsa Comarcal catalana al llarg de la seva història.
  • Reconeixement a les publicacions que celebren 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 i 75 anys des de la celebració de l’anterior assemblea de l’entitat (12 de juny de 2021) i la celebració de la 40a assemblea de la Premsa Local i Comarcal (18 de juny de 2022).

El termini de presentació és el 5 de maig de 2022 a les 13 hores. El veredicte es farà públic el 18 de juny en el decurs de la propera assemblea general d’associats de l’ACPC que se celebrarà a Barcelona.

BASES COMPLETES DELS PREMIS AQUÍ

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte