Notícia

Prensa Ibérica compra la plataforma Publisuites de publicitat digital

Connecten anunciants, editors i professionals freelance

Foto

Premsa Ibérica redobla la seva aposta pel màrqueting de continguts amb la compra de Publisuites,una empresa de publicitat digital que connecta anunciants (empreses i agències), editors (bloggers i publishers) i professionals freelance del sector (advocats), periodistes i altres professionals generadors de continguts) a través de dues plataformes: Publisuites (www.publisuites.com/es) i Digital Content (www.digitalcontent.pro). 

Publisuites és un marketplace que intermèdia en la contractació i venda de continguts patrocinats per a branded content, SEO i reputació online, a més de redacció d'articles a la secció 'Redactors' de la seva web. Algunes xifres donen compte de la dimensió d'aquesta plataforma: 275.154 usuaris, 11.182 blocs, 622 diaris, 3.445 redactors.

Digital Content Pro ofereix al client, entre altres serveis, la creació de continguts, el desenvolupament de campanyes de màrqueting de continguts, la creació de calendaris editorials, la cerca de paraules clau i la redacció i la correcció d'articles de text.

Font: El Periódico

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte