Notícia

85 treballs opten als Premis Rahola de Comunicació Local gironina

La cerimònia d’entrega dels premis serà el dijous 24 de febrer

Foto

La tretzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local ha rebut vuitanta-cinc treballs, presentats per vuitanta-un participants, en el conjunt de les seves set categories. 

La categoria que ha registrat més participació ha estat la de fotografia de premsa amb quaranta-dos treballs presentats per quinze professionals. Segueix, la categoria de premsa amb vint-i-sis propostes, realitzades per vint-i-vuit periodistes. I en tercer lloc se situa el premi a la millor informació digital, amb cinc propostes presentades per vint participants. Al Premi Miquel Diumé al millor treball en ràdio hi opten quatre programes, mentre que a la categoria de projecte de comunicació periodística s’hi han presentat tres treballs.També s'han rebut Ttes candidatures a la Beca dels Premis Carles Rahola.

Els noms dels guanyadors dels Premis i de la Beca es faran públics durant l’acte de lliurament dels guardons el dijous 24 de febrer, a les vuit del vespre, a l’Auditori de Girona.

Els guardons, dotats amb 8.000 euros, estan organitzats conjuntament per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Font: CPC

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte