Notícia

El 9 Nou presidirà l’Associació Catalana d’Editors de Diaris

Beth Codina en serà la presidenta

Foto

El mitjà associat a l'ACPC El Nou 9 presidirà, a través de Beth Codina, l’Associació Catalana d’Editors de Diaris (ACED). Els nous càrrecs es van escollir en la darrera assemblea anual de l’entitat i la presidència d’El 9 Nou serà per als propers dos anys. La vicepresidència serà per a Novapresss Edicions, editora del també associat a l'ACPC Diari de Sabadell i representada per Marc Basté, mentre que Edicions de Premsa Periódica Ara, a través de Xavier Linares, s’ocuparà de la tresoreria.

A l’assemblea hi van assistir representants de La Vanguardia, El Periódico, Ara, Sport, Mundo Deportivo, i els associats a l'ACPC Diari de Tarragona, Diari de Girona, Segre, Regió 7, Diari de Sabadell, Diari de Terrassa i El 9 Nou. Van excusar la seva assistència La Mañana, El País, El Mundo i ABC.

L’objectiu de l’Associació Catalana d’Editors de Diaris és garantir l’accés de tothom a una informació de qualitat, plural, lliure i contrastada. Fins ara, la presidència se la intercanviaven cada dos anys els representants de La Vanguardia i El Periódico. Codina creu que aquest nomenament és un reconeixement al projecte periodístic del Grup El 9 Nou i es compromet a treballar perquè el sector culmini el procés de transformació del seu model negoci, en el qual està immers, per adaptar-se al nou context digital.

Font: El Nou 9.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte