Notícia

La Nit de la Premsa en Català premia SomGarrigues pel millor reportatge

Del periodista borgenc Miquel Andreu sobre energies renovables

Foto
El periodista Miquel Andreu

La 21a Nit de les Revistes i la Premsa en Català ha premiat un reportatge de la publicació associada a l'ACPC SomGarrigues com a millor reportatge en la categoria de Premsa; concretament, el treball guardonat és un del periodista borgenc Miquel Andreu sobre les empreses promotores que hi ha darrere dels macroprojectes d’energies renovables que proliferen a la comarca i que va ser publicat al mes d’abril, al número 553 del periòdic. 

La distinció als millors reportatges és una de les novetats de l’edició d’enguany i, per tant, aquesta era la primera vegada que SomGarrigues hi presentava un treball. Anteriorment, el periòdic havia estat guardonat amb el premi a Millor Publicació de Premsa Comarcal l’any 2014 i a Millor Publicació Digital el 2017 pel web www.somgarrigues.cat. El reconeixement arriba just un any després que la Generalitat atorgués al ‘Som’ el Premi Nacional de Comunicació.

D’altra banda, en la categoria de Revistes, el jurat també ha premiat un reportatge de la revista Cavall Fort i, en la categoria de Digital, ha estat guardonat el portal Adolescents.cat. El Premi Societat, el Premi Comunicació i el Premi Cultura,  enguany seran per al grup Bon Preu-Esclat, el periodista Gustau Alegret i la lingüista Carme Junyent, respectivament.  La resta de categories es donaran a conèixer en els pròxims dies. 

La 21a Nit de les Revistes i la Premsa en Català està organitzada per l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), juntament amb l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) i, aquest any, també amb l'Associació Catalana d'Editors de Diaris (ACED),

Font: SomGarrigues

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte