Notícia

L'Associació de Publicitat oferirà plans d´igualtat als seus associats

A partir del 7 de març del 2022 entra en marxa el Pla d'Igualtat

Foto

L´Associació Empresarial de Publicitat oferirà plans d´igualtat als seus associats gràcies a un acord que ha signat amb l’assessoria lleidatana Roselló  especialitzada en la creació i el disseny de Plans d'Igualtat .

"Des de l'Associació hem de vetllar perquè qualsevol persona independentment del sexe o la condició pugui tenir les mateixes oportunitats laborals i professionals", explica el seu president Álvaro Montoliu Montoliu. "Des de Roselló Igualtat hem detectat que el sector de la publicitat és un sector feminitzat i volem ajudar a desenvolupar una bona praxi en un sector amb tanta repercussió social", afirma David Roselló, soci director de l'assessoria.

A partir del 7 de març del 2022, les empreses amb més de 50 treballadors estaran obligades a posar en marxa un Pla d'Igualtat. La seva implantació afavoreix les relacions entre companys, disminueix l'absentisme i la rotació del personal i millora la salut laboral, entre d'altres beneficis. L'incompliment d'aquesta normativa podria suposar una sanció d'Inspecció de treball, a més de pèrdues de les ajudes i bonificacions en cas d'infracció molt greu o la impossibilitat de signar contractes amb entitats públiques.

Font: Lapublicidad.net

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte