Notícia

El programa complet de l'acte de celebració dels 40 anys de l'ACPC a Vic

Ponències, guardons i una actuació musical, el programa de la jornada

Foto

El dijous 18 de novembre el Temple Romà de Vic acollirà el segon acte itinerant de celebració dels 40 anys de l'ACPC. Us facilitem el programa complet i horaris de la jornada.

La jornada començarà a les 19:30 amb els parlaments del director de NacióDigitial Miquel Macià, l'alcaldessa de Vic Anna Erra; i el president de l'ACPC Francesc Fàbregas.

A les 20 hores es durà a terme presentació del llibre 'Premsa Comarcal: La memòria de la vida quotidiana de Catalunya' que commemora els quaranta anys de l'entitat, pel seu autor, l'historiador Lluís Costa. I a les 20.15 serà el torn de la conferència "Premsa i territori: el nervi i el pols de la gent" del professor de Periodisme de la UVIC-UCC, Jordi Serrat.

Tot seguit, es lliuraran uns reconeixements a la trajectòria de dos reconeguts professionals, el fotoperiodista  Josep Maria Montaner i la periodista Dolors Altarriba. I l'acte es clourà amb l'actuació musical de la cantautora Meritxell Gené. Està previst que la jornada acabi a les 21 hores.

Prèviament, s'haurà celebrat una trobada privada entre l'ACPC i els mitjans associats de les comarques d'Osona, el Ripollès, el Bages i el Moianès per avaluar la situació de les publicacions al territori i establir sinergies de col·laboració.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte