Notícia

Torna el Dia de la Premsa Comarcal el 3 de desembre a Barcelona

Xerrades i punt de trobada entre editors de premsa

Foto

Torna el Dia de la Premsa Comarcal. El divendres 3 de desembre l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal celebrarà al Movistrar Centre de Barcelona (C Fontanella 2 ) la vuitena edició del Dia de la Premsa Comarcal. Com en les edicions anteriors, la jornada es desenvoluparà durant el matí i inclourà diverses xerrades a càrrec de ponents de prestigi a banda de servir de punt de trobada entre editors de premsa, dircoms i publicistes. En breu us desvetllarem els ponents convidats i les activitats.

Aquesta jornada va ser instaurada l'any 2014 per l'ACPC amb la intenció de reivindicar un model de comunicació que genera 850 llocs de treball a tot el país i compta amb més de 160 capçaleres de paper i digitals, i que aposta per continuar creixent mantenint el seu compromís amb la informació de proximitat. En cadascuna de les edicions anteriors la jornada va aplegar més d'un centenar de professionals del món de la comunicació i va comptar amb les intervencions de reconeguts ponents com Jaume Roures, Iñaki Gabilondo, Antoni Bassas, Cristóbal Colon, Sor Lucia Caram, Lluís Bassat, Josep Roca, Jordi de Miquel o Ramon Besa, entre d'altres.

L'any passat la jornada no va poder-se dur a terme de forma presencial a causa de la pandèmia. Enguany la celebrarem respectant totes les mesures que dicta el Procicat.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte