Notícia

Retiren els dos antics quioscos de la Rambla Ferran de Lleida

Es trobaven malmesos i sense ús des de fa temps, segons l'ajuntament

Foto
Els treballs de retirada dels quioscos / Ajuntament de Lleida

L'ajuntament de Lleida ha retirat els dos antics quioscs de premsa que hi havia a la Rambla Ferran, dues construccions que es trobaven en desús des de feia temps i que estaven força deteriorades, amb l’objectiu d’endreçar aquest espai per a vianants.

L'alcalde, Miquel Pueyo, ha assenyalat que “aquests dos quioscs ja fa temps que no tenien cap funció i el que fem és retirar-los amb la intenció d’alinear les terrasses i fer una Rambla més hospitalària”. “En algun moment ens vam plantejar la possibilitat de fer-ne un altre ús o fins i tot obrir-ho a col·laboracions públicoprivades, però les condicions en què es troben fan inviable la seva recuperació”, ha afegit Pueyo.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha destacat que “una de les actuacions que ens vam posar com a objectiu del govern municipal va ser endreçar tot el que és la Rambla Ferran, d’una banda actuant sobre les terrasses, posant-les totes afilerades per facilitar el trànsit de vianants i que les bicicletes passin per on toqui, i per altra banda retirar tots els elements obsolets i que no funcionaven”.

Prèviament ja s’havien retirat diverses terrasses que estaven ancorades al paviment i impedien el pas. Postius ha assenyalat que es va valorar la possibilitat de recuperar aquests quioscs, però la construcció es trobava en molt males condicions i els tècnics van aconsellar que s’enderroquessin. “Això no vol dir que no puguin posar d’altres elements en un futur, en aquests emplaçaments, però el que farem ara és retirar-los. El cost d’actuació és de poc més de 800 euros per cada quiosc i crec que el guany serà evident tant pels vianants com de l’ús que se’n pugui fer de la rambla”, ha afirmat

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte