Notícia

Tornen els cursos presencials a la seu del CPC de Manresa

Sonbre locució audiovisual i utilització de Canva

Foto

Després del llarg parèntesi provocat per la pandèmia, la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza dos nous cursos de formació presencials que se celebraran aquest novembre i desembre a la seu de la Plana de l’Om de Manresa i són oberts a totes les persones interessades en el món de la comunicació, siguin periodistes o no, o estiguin col·legiades o no.  

Dimecres, 17 de novembre:  “Taller de perfeccionament de locució de productes audiovisuals” (16.00- 20.00)

L'objectiu d'aquest taller és oferir pautes per ajudar al professional a millorar a l'hora de locutar qualsevol producte audiovisual: veus en off de notícies, reportatges, documentals, voice-over, publicitat... El curs se centra en millorar la dicció, l'entonació i l'expressió. És una formació eminentment pràctica i pensada per a professionals que ja locuten habitualment o esporàdica.

Formador: Xavier Serrano

 

Dimecres, 15 de desembre: “Utilitza Canva de forma professional”  (16.00-19.00)

Canva és una eina online que ens permet crear peces gràfiques per compartir a les nostres xarxes socials, web o mailings, així com peces de paperia per imprimir. Canva s’ha convertit en una eina dispensable per als professionals de la comunicació gràcies a la seva flexibilitat i possibilitat de crear continguts atractius.

Formadora: Marta Aguiló

 

Les inscripcions es fan online i el termini s’obre 30 dies abans que comenci el curs. Els cursos són gratuïts per als col·legiats en atur. 

Teniu tota la informació aquí.

 

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte