Notícia

Acord de col·laboració entre Diaridelaneu.cat i Troposferica

Reforçarà la fiabilitat de les prediccions meteorològiques

Foto
Ivan Sanz, a l'esquerra de la imatge, Roman Llagostera, a la dreta, a l'estació de La Molina

El mitjà membre de l'ACPC Diaridelaneu.cat ha tancat un acord de col·laboració amb Troposferica, una empresa especialitzada en prediccions meteorològiques i amb una àmplia experiència en el món dels serveis ambientals, la qual informarà a partir d'aquesta setmana de l'actualitat meteorològica i climàtica al Pirineu en el seu àmbit català a través del nostre associat.

La informació que proveirà Troposferica permetrà millorar la comunicació i reforçar la fiabilitat de les prediccions de la secció de meteorologia d'aquest diari. L'acord entre les dues parts preveu que es puguin publicar les 4 previsions estacionals a les portes de cada canvi d'estació, això és tardor, hivern, primavera i estiu. L'acord serà vigent per un any, serà prorrogable i ampliable en altres temàtiques vinculades al clima i la meteorologia.

L'esmentat acord va ser acabat de subscriure a l'estació de La Molina entre els màxims responsables de les dues entitats. Ivan Sanz, per part de Diaridelaneu.cat, i Roman Llagostera, per part de Troposferica.

Ivan Sanz, editor de Diaridelaneu.cat, va explicar que "per al diari la secció de meteorologia és una de les que, progressivament i amb el pas dels anys, més interès està generant entre els nostres lectors. Amb aquest acord la informació que publiquem farà un salt molt important i notable en la seva fiabilitat, i sobretot diferenciada i complementària al que ja s'està proveint per altres mitjans i organitzacions".

En la mateixa línia, Roman Llagostera va manifestar que "amb aquest acord, Troposferica inicia un vincle estratègic, arribant a tot aquell públic apassionat pels esports d'hivern i de muntanya. Com a experts en el món de la neu, posem a disposició el nostre equip de meteoròlegs amb l'objectiu de seguir amb la consolidació com l’empresa referent en el món de la meteorologia".

Font: Diaridelaneu.cat
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte