Notícia

Convocat el Premi Premsa Comarcal a la Solidaritat per a estudiants d'ESO

Hi ha 5.400 euros en premis

Foto

Ja està en marxa el concurs i guardons destinats a estudiants d'ESO de tota Catalunya que duu per nom Premi Premsa Comarcal a la Solidaritat.

Es tracta d'un concurs organitzat per l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) junt amb les seves publicacions associades i que rep el suport de la Generalitat de Catalunya, amb motiu del quarantè aniversari de l'ACPC.

El concurs  premiarà reportatges sobre solidaritat elaborats per estudiants d'ESO de centres d'ensenyament de tota Catalunya els quals posin en relleu els valors que ajuden a una convivència igualitària entre les persones i col·lectius de diferent índole. Els reportatges hauran de basar-se sobre subjectes o temàtiques de l'entorn pròxim (o dins de la comarca) de l'alumne o l'institut.

Aquest concurs repartirà 5.400 euros en premis en metàl·lic en diferents categories, i el termini per presentar reportatges s'exhaureix el 28 de febrer de 2022.

L'objectiu del concurs és apropar a l'alumnat a la solidaritat més propera i alhora, apropar-lo a premsa local. Els projectes guanyadors es difondran a través de les xarxes associades a l'ACPC.

Podeu descarregar-vos les bases completes al següent enllaç.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte