Notícia

En marxa el concurs de fotografia del 40è aniversari de l'ACPC

Poden participar tots els mitjans associats a l'entitat

Foto

Ja està en marxa el concurs de fotografia '40 anys de Premsa Comarcal, 40 anys fent país' que convoca l'ACPC.  Hi poden participar els mitjans associats a l’Associació Catalana de Premsa Comarcal o persones fotògrafes a tall individual, però en aquest cas cal que s’especifiqui que són treballadors o col·laboradors d’un mitjà associat a l’ACPC. Les imatges han de  reflectir "el paper de testimoni gràfic de la història dels pobles i ciutats de Catalunya que es fa des de la Premsa Comarcal". Cada mitjà podrà presentar un màxim de tres candidatures de fotògrafs associats a més de la que pugui presentar com a mitjà. Els projectes que es presentin no poden haver estat premiats en cap altre premi, concurs, certamen o convocatòria similar.

S’atorgaran tres premis a les tres millors col·leccions:

  • 1r premi: Trofeu i val per adquirir productes fotogràfics per un valor de 1.000 €
  • 2n premi: Trofeu i val per adquirir productes fotogràfics per un valor de 500 €
  • 3r premi: Trofeu i val per adquirir productes fotogràfics per un valor de 250

El material presentat al concurs es destinarà al muntatge d’una exposició dels 40 anys de la Premsa Comarcal  que podrà incloure, a més de les guanyadores la totalitat o part de les obres presentades. Aquesta exposició serà itinerant per diferents indrets de Catalunya quan la situació sanitària en permeti la seva difusió.

El termini de presentació és fins al 31 de desembre de 2021, i el veredicte del jurat es farà saber durant el gener de 2022.

Teniu les bases completes al següent enllaç.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte