Notícia

Convoquen el XV Premi Paco Rabal de Periodisme Cultural

Hi ha 9.000 euros en premis i el termini acaba el 24 d'octubre

Foto

La Fundació AISGE convoca la 15a edició de el Premi Paco Rabal de Periodisme Cultural.  Els treballs (notícies, reportatges, entrevistes o qualsevol altre gènere periodístic) hauran de reflectir preferentment algun aspecte sobre l'exercici interpretatiu, ja sigui en el terreny dels actors i actrius, la dansa, el doblatge o la direcció escènica, les quatre activitats de les que s'ocupa AISGE com a entitat de gestió. També podran abordar, en sentit més ampli, qüestions relacionades amb el cinema, el teatre, la dansa o les sèries televisives. El jurat prestarà singular atenció a aquells treballs que es centrin en artistes i entorns professionals espanyols i iberoamericans.

Els articles que optin a el premi s'han de remetre, en format pdf, jpg o similar, a l'adreça electrònica fneira@fundacionaisge.es abans de les 23.59 de diumenge 24 d'octubre de 2021. Al costat de la feina proposat es remetrà, en document Word a part, un breu currículum de l'autor (no més de 15 línies), telèfon i correu electrònic de contacte i una còpia del seu DNI.

S'estableix un primer premi de 5.000 euros més trofeu commemoratiu per al millor article presentat a concurs. Per al segon premi o accèssit es contempla una dotació de 3.000 euros. Es contempla també una categoria Jove Promesa, amb 1.000 euros de dotació, a la qual podran optar aquells autors que el 15 d'octubre de 2021 no hagin complert encara els 30 anys. 

Més informació a www.aisge.es.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte