Notícia

Pepa Bueno, la quarta directora d'El País en tres anys

Antonio Caño, Soledad Gallego-Díaz, Javier Moreno, els predecessors

Foto

El Consell d'Administració d'El País ha acordat iniciar el procés de nomenament de nou director per al diari. Així, el president i conseller delegat de la capçalera, Carlos Núñez, ha proposat per a aquest càrrec a Pepa Bueno en substitució de Javier Moreno, que seguirà vinculat a el projecte.

Amb aquest moviment, en només tres anys hi ha hagut quatre directors d'El País (Antonio Caño, Soledad Gallego-Díaz, Javier Moreno i des d'ara Pepa Bueno).

Pepa Bueno es va incorporar a la Cadena Ser el 2012, data en què també va entrar a formar part de l'Comitè Editorial de Prisa. En l'actualitat, presenta el programa Hora 25 a la Ser i col·labora habitualment a El País. Anteriorment, té una llarga trajectòria en mitjans d'on destaca la seva tasca a TVE on va presentar diversos informatius, magazins i el Telediario. 

Aquests canvis culminen el procés de reordenació de l'àrea editorial de Prisa Media, l'objectiu és una gestió transmèdia coordinada de tots els seus actius (tant de ràdio com de premsa), basada en plataformes transversals.

Font: Dirconfidencial

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte