Notícia

TV3 estrena la nova temporada de Revolució 4.0 presentat per Xantal Llavina

La presentadora de fòrums i debats de l'ACPC

Foto

El diumenge 1 d’agost, a les 22.05, TV3 estrena la tercera temporada de “Revolució 4.0”, una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio) que presenta la periodista Xantal Llavina, també col·laboradora de l'ACPC moderant diversos fòrums i debats.

En cada nou capítol, el programa es preguntarà sobre com serà el món de demà en cinc àmbits que preocupen la societat: teletreball, economia, valors socials, hàbits de consum i salut. Per aprofundir en aquests temes cada episodi comptarà amb un convidat central i amb experts a l’àgora de debat.

El còmic i productor Andreu Buenafuente serà el convidat de Xantal Llavina en el primer episodi. Els altres convidats de la nova temporada de “Revolució 4,0” seran el president del Barça Joan Laporta; l’actor Jordi Sánchez; l’economista Santiago Niño Becerra; el cuiner Nandu Jubany i l’actriu Itziar Castro.

“Revolució 4.0”, el programa d’emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio des del febrer del 2017 i que va estrenar la versió televisiva el maig del 2019, torna a TV3 el diumenge 1 d’agost, a les 22.05.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte