Notícia

El CAC autoritza la venda de 8tv a Nicola Pedrazzoli 

La nova tv apostarà per l'entreteniment amb cares conegudes

Foto

El ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), ha aprovat la venda del canal de televisió 8tv. El passat 5 de març, el Grup Godó va fer públic que havia arribat a un acord per traspassar l'empresa que gestiona el canal de televisió 8TV i que té la llicència d'un canal múltiplex de TDT a Catalunya. Els nous propietaris seran l'empresari Nicola Pedrazzoli i l'advocat Borja García-Nieto.

La nova 8tv apostarà per l'entreteniment. Les cares de la graella que es posarà en marxa després de l'estiu seran conegudes: Ares Teixidó, Carlos Fuentes i el seu 'Catalunya opina', Toni Albà o Albert Lesán. Altres com Miquel Valls (reporter de 'El Programa de Ana Rosa') o Nacho Encinas que actualment condueix 'Sense Control' a Teve.cat, estan pendents de veure si seguiran al nou canal.

TV3 tornarà a tenir un rival en català. Després de l'aposta de TVE Catalunya amb Gemma Nierga i Xavier Sardà per fer programes en català des de Sant Cugat, ara Nicola Pedrazzoli, antic propietari del Canal Català, des d'on ara emet Teve.cat, intentarà competir amb la televisió pública.

Font: El Món de la Tele

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte