Notícia

Albert Sáez, sotsdirector general de continguts Prensa Ibérica

El compaginarà amb la direcció d'El Periódico.

Foto

Premsa Ibèrica, editora de mitjans associats a l'ACPC com Diari de Girona, Setmanari de l'Alt Empordà i Regió 7, ha nomenat a Albert Sáez nou sotsdirector general de Continguts de el grup de comunicació, responsabilitat que compaginarà amb la direcció d'El Periódico. 

Aitor Moll, conseller delegat de Premsa Ibèrica, assenyala que "amb el nomenament d'Albert reforcem de manera significativa l'àrea de continguts que dóna suport i coordina les diferents capçaleres de el grup per aprofitar la força dels nostres 1.500 periodistes". Albert Sáez, per la seva banda, agraeix la confiança dipositada i assegura sentir-se "il·lusionat amb aquesta nova responsabilitat des de la qual intentaré donar el millor de mi mateix davant els grans desafiaments que el grup té per davant".

Membre de Comitè Editorial i doctor en periodisme, Albert Sáez és director d'El Periódico des del mes de juny de 2020 i va ser anteriorment responsable de Transformació Digital de la capçalera. Es va incorporar a el diari com a director adjunt al març de 2010, després d'exercir durant dos anys com a president de Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Abans va ser director adjunt de l'Avui des de 1998 fins al 2006.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte