Notícia

L'ACPC organitza un Concurs de Fotografia en motiu del 40 aniversari

Adreçats als associats per reflectir la història dels pobles de Catalunya

Foto

Des de fa uns mesos la junta de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal està treballant a preparar els actes de commemoració dels 40 anys de l’Associació, nascuda el 1981 al congrés de Canyamars. Com es va informar en l’assemblea del 12 de juny, la covid-19 ha alterat de manera important les nostres previsions i ha retardat l’execució de bona part dels projectes i activitats que teníem previstos, però amb la retirada de la pandèmia reprenem aquesta celebració que volem que tingui una bona repercussió a tot el territori gràcies a la participació i col·laboració de les publicacions associades de l’ACPC.

Amb aquest objectiu de potenciar les celebracions a tot el país hem organitzat un concurs de fotografia que està pensat per reflectir el paper de testimoni gràfic de la història dels pobles i ciutats de Catalunya que es fa des de la Premsa Comarcal.

Per això esperem i engresquem als nostres mitjans associats a participar en aquest concurs, les bases del qual us adjuntem, amb el convenciment que pot ser una bona eina de difusió i de promoció dels nostres mitjans tant al territori propi com a tot el país.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte