Notícia

El programa complet de l’Assemblea i Convenció de l’ACPC

El proper 12 de juny a l'Hotel Comtes de Barcelona, a Barcelona

Foto

Quan només falten 10 dies per celebrar la propera Assemblea i Convenció de l’ACPC, us fem arribar el programa complet d’activitats. Tal com vàrem anunciar, la jornada se celebrarà el dissabte 12 de juny a l'Hotel Comtes de Barcelona en una jornada que anirà de les 10 del matí a les 5 de la tarda.

Les activitats començaran amb la 39a Assemblea General d’Associats de l’entitat que es perllongarà fins a les 11.30h.

Després d’una pausa cafè, a les 12 h, començarà la 13a edició de la Convenció de Premsa Comarcal. La salutació i obertura de l’acte anirà a càrrec del president de l’ACPC Francesc Fàbregas. A les 12.10 h la doctora Aida Martori Muntsant presentarà els resultats del treball guanyador del 10è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal que duu per títol “De premsa de proximitat a mitjans multimèdia, camí cap al transmedia? Anàlisi i proposta de l’adaptació dels mitjans de l'ACPC a les dinàmiques digitals”; i tot seguit, les 12.30 h, es farà públic el veredicte de l’11a edició d’aquest mateix guardó que patrocina Caixabank.

La segona part de la convenció la centraran les ponències dels dos convidats estel·lars d’enguany; primer, a les 12.45 h, l’escriptor Martí Gironell amb la xerrada De la realitat més propera a la ficció històrica: una trajectòria de novel·la; i a les 13.15 h, la periodista Rosa Maria Calaf i la ponència Informar: un repte, abans i ara.

A les 14 h està previst el dinar de cloenda amb un menú del prestigiós restaurador Martín Berasategui; i en acabar se celebrarà l’entrega de guardons de l’11a Edició dels Premis Premsa Comarcal que reconeixen les millors portades del 2020.

Aquesta és una trobada que serveix perquè els nostres editors puguin reunir-se i intercanviar opinions per reforçar vincles. L'edició de l'any passat havia de celebrar-se en aquest mateix espai, però a causa de la pandèmia va haver de fer-se de forma virtual. Totes les activitats es duran a terme seguint els protocols que marquen les autoritats en motiu de la pandèmia.

DESCARREGUEU EL ROGRAMA COMPLET  EN PDF AQUÍ

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte