Notícia

Rosa Maria Calaf i Martí Gironell, ponents a la Convenció de l'ACPC

El dissabte 12 de juny a l'Hotel Comtes de Barcelona

Foto

La periodista Rosa Maria Calaf i l'escriptor i periodista Martí Gironell seran els ponents convidats a la propera Convenció de la Premsa Comarcal i Local que l'ACPC celebrarà el dissabte 12 de juny a l'Hotel Comtes de Barcelona.

Aquests dos reconeguts professionals oferiran dues ponències en les quals faran un repàs a la seva dilatada i exitosa trajectòria que els ha posicionat com uns dels referents de la professió periodística i de la comunicació a tot l’Estat.

Als propers dies us farem arribar el programa detallat amb els horaris, però sí que us podem avançar que presentarem el treball guanyador del 10è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal i farem públic el veredicte de l’11a edició d’aquest guardó que patrocina CaixaBank, lliurarem les mencions a les publicacions que compleixen anys i entregarem els Premis a les Millors Portades del 2020.

Aquell dia també celebrarem la 39a Assemblea de l’ACPC i un dinar de cloenda. L’horari total de la jornada anirà des de les 10 i fins a les 17 hores, i totes les activitats les durem a terme seguint els protocols que marquen les autoritats en motiu de la pandèmia.

Aquesta és una trobada que serveix perquè els nostres editors puguin reunir-se i intercanviar opinions per reforçar els vincles. L'edició de l'any passat havia de celebrar-se en aquest mateix espai, però a causa de la pandèmia va haver de fer-se de forma virtual.

Martí Gironell és llicenciat en Filologia Anglesa i en Periodisme, ha treballat a Ràdio Besalú, Ràdio Olot, Catalunya Ràdio i TV3. Col·labora en mitjans de comunicació com El Punt Avui, La República i L’Illa dels Llibres. Entre els seus llibres destaquen El pont dels jueus (2007), L’arqueòleg (2010), L’últim abat (2012) o El primer heroi (2014). L’any 2018 va guanyar el Premi Ramon Llull amb La força d’un destí, amb més de 30.000 exemplars venuts i traduïda al castellà, l’anglès, l’holandès i el búlgar. El 2020 ha publicat Paraula de jueu.

Rosa Maria Calaf és llicenciada en dret per la UB i en periodisme per la UAB. L'any 1970 va entrar a treballar a Televisió Espanyola (TVE) i des d'aquell moment es convertí en uns dels rostres més populars mitjançant el desenvolupament de les seves corresponsalies a Nova York, Moscou, Buenos Aires, Viena i Roma. També durant l’any 1983 abandonà, momentàniament, Televisió Espanyola per esdevenir directora de programació de Televisió de Catalunya. Ha rebut el principal premis periodístics que s’atorguen a Espanya com l’Ondas, el de l’Academia de la Televisión, el Protagonistas, o el de Periodista de l’Any pel Col·legi de Periodistes, entre molts d’altres.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte