Notícia

Premsa Comarcal signa un conveni amb la Universitat Rovira Virgili

Perquè els seus estudiants puguin fer pràctiques als nostres mitjans associats

Foto

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat Rovira Virgili (URV) perquè els estudiants de grau i de màster d’aquesta facultat puguin realitzar pràctiques externes, curriculars o extracurriculars en alguns dels mitjans associats a Premsa Comarcal.

La intenció és que els estudiants puguin aplicar i complementar els coneixements adquirits durant la seva formació acadèmica, de manera que s’afavoreixi l’adquisició de competències que els preparin per exercir activitats professionals, els facilitin l’ocupabilitat i els fomentin la capacitat d’emprenedoria.

Aquestes estades en pràctiques també poden tenir com a objecte el desenvolupament del treball fi de grau o màster de l’estudiant, o bé part d’una tesi doctoral. Així mateix, el conveni reconeix el dret a la tutela efectiva, acadèmica i professional en el treball de fi de grau o màster i en les pràctiques externes que es prevegin al pla d’estudis.

Malgrat el conveni marc signat amb l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, cada editora que vulgui incorporar estudiants a la seva redacció serà ella mateixa l’encarregada de gestionar el contacte amb la URV; i incorporar els estudiants en pràctiques al seu equip.

Cal recordar que Premsa Comarcal disposa de més de 130 mitjans associats disseminats arreu del territori català amb editores de premsa de diferents tipus, des de diaris, a setmanaris, o revistes mensuals, així com altres tipus de periodicitats. Dos factors que poden facilitar les coses als estudiants de comarques que vulguin fer les seves pràctiques a mitjans que estiguin a prop del seu lloc de residència. Així mateix, la facilitat en l’accés a les fonts o el poder trepitjar el territori, sempre ha ofert als estudiants o periodistes novells un espai immillorable per forjar la seva professionalitat en la professió periodística.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte