Notícia

El periodisme mòbil (MoJo) centrarà el MAC 2021 de Granollers

Es tornaran a fer trobades presencials després de 2 anys

Foto

La 23a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC 2021) va escalfant motors. Tindrà lloc el 29 de setembre i significarà el retorn a la presencialitat per part de ponents, expositors i públic. La programació del MAC s'articularà al voltant de tres eixos temàtics:

Per una banda,  a analitzar un fenomen del periodisme mòbil, conegut popularment com a MoJo (mobile journalism).  Un altre dels eixos serà la ràdio musical. En una era en què les cançons es consumeixen generalment a través de plataformes i aplicacions digitals, el MAC convidarà a reflexionar sobre el futur de la ràdio musical i la seva adaptació als nous temps. I també es fixarà en el fenomen del podcast.

A banda d'aquests tres eixos, el MAC desplegarà continguts de caràcter tècnic sobre la transversalitat de ràdio i televisió, classes magistrals, trobades de col·lectius professionals i activitats de formació. A més, serà el marc de dues noves convocatòries de premis: la novena edició del Concurs de Guió de Projectes Transmèdia MAC-GAC i la quarta del Premi MAC-Fantàstik Granollers.

Teniu tota la informació a MAC21.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte