Notícia

L'ACPC dona suport al nou Hub del Màrqueting i la Comunicació

 S’ubicarà a l’edifici que Aticco té al carrer Pallars de Barcelona

Foto

L'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) dóna suport al recent creat HUB del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, un ambiciós projecte que el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya i Aticco, han posat en marxa neix amb l’objectiu de convertir-se en un important  motor d’acceleració i punt de referència per aquest sector.

El HUB serà un projecte aglutinador de networking, d’activitat, col·laboratiu i de coworking, que pretén reunir l’ecosistema del màrqueting, la comunicació, la publicitat i les relacions públiques en un sol espai. El HUB estarà obert a agències de màrqueting digital, agències de publicitat, agències de comunicació, agències de relacions públiques, agències de mitjans, marques, mitjans de comunicació, startups, proveïdors de tecnologia, productores, estudis de disseny, col·lectius empresarials i de professionals del sector, administració pública i qualsevol actor que tingui activitat en aquest sector.+

El HUB  s’ubicarà a l’edifici que Aticco té al carrer Pallars, en el 22@, barri de la creativitat i la innovació. Un espai de més de 6.000 m2 amb capacitat per més de 600 persones. L’edifici ja està actiu i està preparat per a l’activitat amb tota mena de facilitats: llocs de treball fixes i flexibles, despatxos privats, sales de reunions i formacions, sala d’actes en format amfiteatre per a presentacions i workshops, sales de gravacions, terrassa exterior de 300 m2, zona d’entreteniment, espai menjador, zones de descans i gimnàs.

Podeu llegir la notíca sencera a marquetingicomunicacio.cat.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte