Notícia

Un vídeo que reflexiona sobre el tractament dels mitjans als sense llar

Una iniciativa de Media.cat que duu per nom 'Gat per llebre'

Foto

 “Gat per llebre” és una sèrie de vídeos en català per fomentar una mirada crítica cap als mitjans de comunicació, presentats pel jove periodista Alaaddine Azzouzi i que està disponible a Youtube. Es tracta d’un projecte de l’Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat, impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta segona entrega, que porta per títol “Per què tolerem que hi hagi gent vivint al carrer?”, reflexiona sobre com tracten els mitjans de comunicació el sensellarisme, analitzant com abordem els i les periodistes la informació sobre aquesta realitat, com l'emmarquem i quines conseqüències té mirar el sensellarisme d'una manera o una altra.

Els vídeos els presenta el periodista Alaadine Azzouzi, amb guions i coordinació del periodista Joao França i realització audiovisual de la productora Bonobo Films. ‘Gat per llebre’ vol aportar eines per fomentar un debat polític, social i cultural enriquidor, en un moment de pèrdua de credibilitat del periodisme, de polarització política i de proliferació de nous discursos de l'odi a les xarxes.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte