Notícia

La XAL convoca els Premis de Comunicació Local 2021

El termini finalitza el proper 31 de juliol

Foto

El president i el secretari dels Premis de Comunicació Local, Juan Cal i Josep Maria Martí, acompanyats del conseller delegat de la XAL, Lluís Garriga, van presentar  a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers l’edició d’enguany dels Premis de Comunicació Local 2021. Les propostes es podran presentar fins al 31 de juliol i els guanyadors es donaran a conèixer a la gala de cloenda del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), que se celebrarà a la capital vallesana el 29 de setembre.

Els Premis de Comunicació Local són un reconeixement a la creativitat, el talent i la trajectòria dels mitjans de proximitat. Els guardons inclouen un total de set reconeixements dividits en tres categories: Mitjans (televisió, ràdio i digital), Continguts audiovisuals (vídeo, àudio i multimèdia/transmèdia) i Trajectòria professional.

Poden ser candidates totes aquelles produccions audiovisuals en distribució per ràdio, televisió o plataformes, realitzades per mitjans de comunicació, productores, empreses de comunicació i professionals establerts a Catalunya que desenvolupin la seva activitat fonamentalment en l’àmbit local i comarcal.

Teniu tota la informació i bases al següent enllaç.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte