Notícia

L'ICEC crea nova línia d'ajuts per produït podcasts

Organitzen un taller per explicar-ne el funcionament

Foto

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), per mitjà del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i l’Àrea de Cultura Digital, presenta  la sessió "Podcast: un format digital en expansió" on es donarà a conèixer la nova línia de subvencions per a podcasts culturals en català o occità. A més, s’explicaran els conceptes bàsics per a poder posar en marxa un podcast, i parlarem amb creadors de podcasts d’èxit perquè ens expliquin les seves experiències i les claus d’aquest format en expansió. La jornada es farà el dia 16 d'abril.

  • Com posar en marxa un podcast | Contextualització i conceptes bàsics
  • Introducció a l'univers dels podcasts i primeres passes per crear-ne un. Des de les bases tècniques per començar fins la monetització del resultat final. Una visió global, pràctica i oberta a preguntes sobre com i per què fer un podcast. 
  • Taula rodona per analitzar el moment actual dels podcasts culturals en català. Escoltarem l'experiència en primera persona de tres casos d'èxit. Amb la Rita Roig, de Gent de Merda, la Mar Medinyà, de L'orella furtiva, i el Pau Pérez i l’Anna Ferrer Albertí, de Berícid Sulfúric.
  • Presentació de la línia de subvencions a projectes de podcasts de temàtica cultural en català o occità a càrrec de Marisol López, directora de l’Àrea de Cultura Digital de l’ICEC

Tota la informació i inscripcions aquí.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte