Notícia

Basté i Bruno Oro, en la Setmana de la Comunicació de la UdL

Se celebrarà del 19 al 22 d'abril en format semipresencial

Foto
Jordi Basté / Foto: TV3

El periodista Jordi Basté i l’actor Bruno Oro participaran com a ponents en la divuitena edició de la Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida, que se celebrarà del 19 al 22 d’abril. Sota el títol Decretat l’estat de creativitat, el cicle abordarà la creació de continguts periodístics i culturals sorgits al llarg de l’estat d’emergència amb conferències i xarrades de professionals de diferents sectors de la comunicació i el periodisme.

Altres participants seran Mònica Planas, Félix Colomer, Iván Miñambres, David Ramírez, Maria Costa de Travy, Eva Cortijo i José Carlos Monge, que compartiran coneixements i experiències, amb el públic i alumnes.

La divuitena Setmana de la Comunicació serà semipresencial: si bé l’assistència es limita només a alguns alumnes de la universitat, les conferències s’ofereixen al públic a través de plataformes de streaming.

Els alumnes de tercer curs del grau en Comunicació i Periodisme Audiovisual organitzen el cicle juntament amb el departament de Filologia Catalana i Comunicació de la Universitat de Lleida.

Font: Segre

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte