Notícia

L’Eco de Sitges incorpora una secció en anglès

A partir de l'edició del 26 de març

Foto

La publicació associada a l'ACPC, L’Eco de Sitges estrenarà en la seva edició del 26 de març la secció L’Eco in English. Es tracta del resultat de l’acord entre l’històric setmanari de Sitges, fundat el 1886, i el portal Spain in English, amb seu a Sitges, que permet a les dues capçaleres sumar esforços en la difusió de continguts periodístics.


L’Eco in English s’articularà en dos formats. D’una banda, disposarà d’un espai publicat en l’edició en paper, que recollirà en anglès algunes de les notícies més rellevants de l’actualitat local de la setmana. Aquest espai –que serà generalment de dues pàgines– també contindrà articles d’opinió de persones procedents de països de llengua anglesa que viuen a Sitges i a Ribes, però també d’altres territoris. Entre aquest articulistes hi haurà periodistes i escriptors nascuts a l’estranger i que són residents o estan estretament vinculats a Sitges, però també altres professionals, des d’arquitectes fins a desenvolupadors de programes o agents turístics.

A més, L’Eco in English estarà present en el portal Sitges in English, un nou espai del web Spain in English, dirigit i promogut pel periodista Tim Parfitt, que resideix a Sitges des de fa deu anys. Spain in English és una de les veus de referència de l’actualitat espanyola –amb una atenció molt destacada a la catalana– adreçada a la comunitat en llengua anglesa. Sitges in English publicarà, en anglès, notícies de l’actualitat local elaborades pels redactors de L’Eco, fonamentalment dirigides a la comunitat resident, però que també constituiran una oportunitat de promoció de Sitges com a destinació turística. Les primeres notícies de Sitges in English ja han començat a circular aquest setmana.

La secció L’Eco in English estarà ubicada en les darreres pàgines del setmanari (entre Esports i la contra), amb l’objectiu que sigui de fàcil accés i consulta per a un tipus de lector, generalment, poc habituat a la premsa local. El primer número comptarà, entre d’altres informacions, amb un article de Brandon Jones titulat Why Sitges?, que destaca els valors i perfils de Sitges.

Amb aquesta iniciativa L’Eco de Sitges pretén aprofundir en la seva línia aplicada en els darrers anys per obrir-se a nous lectors i públics, tant en la seva edició en paper com web, que li ha permès augmentar tant en vendes com en visites online. En aquest sentit, aquest mes de juny farà tres anys que L’Eco va iniciar la publicació setmanal de L’Eco de Ribes com una nova capçalera associada.

 

Font: L'Eco de Sitges

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte