Notícia

L'ACPC convoca la desena edició dels Premis Premsa Comarcal

Estan adreçats a les capçaleres associades a l'entitat

Foto

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal convoca a totes les publicacions associades a participar en la desena edició dels Premis Premsa Comarcal. Amb aquests premis l'ACPC vol reconíexer el  treball que fan les publicacions associades en l’àmbit de la comunicació local i comarcal de Catalunya i per posar en relleu la rica diversitat d’entitats, empreses editores i associacions que fa més de 35 anys que construeixen el mapa local de comunicació en català. L’ACPC també institueix un premi anual destinat a distingir aquella persona, col·lectiu, entitat o administració que s’hagi destacat pel seu suport incondicional al nostre col·lectiu al llarg de la seva història.

Les categories  que s'estableixen són:

  • Premi a la Millor Portada de diaris, trisetmanals, bisetmanals i setmanals
  • Premi a la Millor Portada de quinzenals i mensuals
  • Premi a la Millor Portada de bimestrals i trimestrals
  • Premi al millor digital, per la seva innovació i creativitat.
  • Reconeixement a la persona, col·lectiu, entitat o administració que s’hagi destacat pel seu suport incondicional a la Premsa Comarcal catalana al llarg de la seva història.
  • Reconeixement a les publicacions que celebren 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 i 75 anys des de la celebració de l’anterior assemblea de l’entitat (19 de setembre de 2020) i la celebració de la 39a assemblea de la Premsa Local i Comarcal (22 de maig de 2021).

El termini de presentació és a les 13 h del dia 30 d’abril de 2021; i veredicte es farà públic en el decurs de la celebració de l’Assemblea General d’Associats de l’Associació de la Premsa Local i Comarcal que se celebrarà el 22 de maig a Barcelona.

Consulteu les bases completes en aquest enllaç.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte