Notícia

"Els propers deu anys seran digitals i sostenibles", entrevista a Xantal Llavina

Una entrevista de Xavier Jiménez al portal Catalunya News de l'ACPC

Foto

El portal Catalunya News de l'ACPC publica aquesta setmana una entrevista de Xavier Jiménez amb la periodista Xantal Llavina on reflexiona sobre la digitalització de la professió periodística.  Llavina és periodista, directora del programa Revolució 4.0 de Catalunya  Ràdio (Diumenges 22h) i TV3 i del #RevolucióOberta de Catalunya Ràdio, i autora del llibre recentment publicat #Somdigitals de Profit Editorial. Ella va ser també la presentadora de la darrera edició del Dia de la Premsa Comarcal que l'ACPC va dur a terme el passat mes de desembre.

Fa uns anys amb la irrupció d'internet es va començar a parlar de la societat de la informació i a teoritzar en com canviarien els nostres hàbits i les nostres vides. Ara en 2021 ja podem dir que som digitals?.

Es clar, tots formem part d'aquesta Revolució Digital, això no és una cosa dels millennials, sinó que ens afecta a totes les generacions amb independència de la nostra edat. La Revolució Digital no va només sobre avenços tecnològics, va de transformació social i canvi d’hàbits de la nostra societat. En el llibre #SOMDIGITALS, que hem fet conjuntament amb Jordi Portals, relatem d’una manera entretinguda...

Llegiu l'entrevista sencera al següent enllaç de Catalunya News.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte