Notícia

Els Premis Rahola guardonen a El Punt Avui, Olot TV i Ràdio Olot

La cerimònia es va celebrar el dijous 25 a Girona

Foto

La Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona ha estat l’escenari del lliurament dels XII Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que organitzen la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L’acte, que s’ha emès en directe per TV Girona i per streaming, ha comptat amb una extensa representació del món periodístic, institucional i cultural gironí i s’hi han complert totes les mesures de seguretat per la pandèmia.

El Premi al millor Projecte de Comunicació Periodística  ha estat per Pau Planas i Rocío Rodríguez per La Revista de la Tornada, que aposta per la música més enllà dels circuits oficials en un context tan difícil com l’actual.

El Premi a la millor comunicació institucional ha estat per a Carlus Gay, Àlex Boix i Carolina Treviño per 10 dones il·lustres, 10 il·lustradores, un projecte cultural desenvolupat per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, un treball de recerca molt exhaustiu i original que rescata dones amb una important trajectòria personal, professional i vital, acompanyat d’un molt bon treball d’il·lustració.

El Premi a la millor informacio digital ha estat Josep Lluís Vidal pel Podcast per Whatsapp laselva360, per replantejar la informació de proximitat, convertir la xarxa en un servei públic i adaptar-se als nous sistemes d’informació.

El Premi Miquel Diumé al millor treball en ràdio ha estat Pau Masó Ros per 2020: l’any en què trontolla tot, de  Ràdio Olot, un molt bon treball d’una emissora local que es converteix en un excel·lent resum d’un any tan complicat.

El Premi al millor treball en televisió ha estat Albert Brosa per El despertar, emès a Olot TV, un programa amb un tractament molt acurat que ofereix una visió múltiple del que ha estat la nostra quotidianitat en aquest darrer any.

El Premi al millor treball en premsa ha estat Xevi Xirgo pels dos reportatges sobre “Els papers d’Urkullu en la negociació basca” publicats a El Punt Avui, un treball inèdit sobre un tema de molta rellevància i que aporta documentació desconeguda i de gran interès periodístic.

Premi a la millor fotografia de prems ha estat Toni Ferragut per Reflexos del flagell de la Covid, publicada a El País, una fotografia que evoca la dura realitat d’aquest any de pandèmia amb una gran visió compositiva i cromàtica.

Teniu tota la informació al web del CPC.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte