Notícia

Oberta la convocatòria de l'11è Premi de Recerca Premsa Comarcal

Dotat amb 5.000 euros, el termini finalitza el 31 de maç

Foto

L'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), sota el patrocini de Caixabank i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats, manté oberta la convocatòria de l'onzena edició del Premi de Recerca Premsa Comarcal dirigit a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit dels Països Catalans.

L’objectiu és distingir un estudi que abordi qualsevol tema relacionat amb l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, o premsa digital de proximitat, amb l’ús d’Internet com a prioritat temàtica.

La treball escollit obtindrà un finançament de 5.000 euros, quantitat ampliable si així ho decidís el jurat en funció de l’abast de la recerca guanyadora. El termini per a presentar els projectes finalitza el 30 de març del 2021 a les 13h. La presentació pública del projecte guanyador es farà en el decurs de la 13a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, que es durà a terme entre els mesos d’abril a juliol del 2021 a Catalunya i, finalment, hauran de presentar públicament el treball guardonat totalment enllestit a la 14a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, a celebrar no abans del mes d’abril de l’any següent, 2022

Encoratgem el col·lectiu docent universitari a crear equips de treball per participar en aquesta nova edició del Premi de Recerca Premsa Comarcal. Ens agradarà poder trobar-nos novament amb un saludable esperit competitiu que ens condueixi a aconseguir un altíssim nivell en els treballs presentats, com ha estat fins ara, afortunadament.

Els guanyadors de les anteriors edicions del premi han estat equips d’investigació i recerca de les universitats de Vic, Autònoma de Barcelona, Ramon Llull - Blanquerna, Pompeu Fabra, Jaume I, Abat Oliba i Girona, entre d'altres.

BASES COMPLETES AQUÍ

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte