Notícia

L'ACPC signa el manifest de rebuig per amenaces al director de NacióManresa

Convoquen una concentració a les portes del jutjat de Manresa avui a 1/4 d'1

Foto

L'ACPC s'adhereix als més de 300 periodistes, polítics, entitats i persones a títol individual del Bages i de tot el país que s'han adherit al manifest promogut per la plataforma Bages pels Drets Civils de suport al director de NacióManresa, Pere Fontanals Bosch, i a la llibertat de premsa en relació amb el judici que tindrà lloc dijous al migdia a la capital del Bages per unes amenaces ultres que va patir per desenvolupar la seva professió.

Els fets es remunten a l'any 2018 quan el periodista Pere Fontanals, director de NacióManresa, l’edició comarcal de NacióDigital, va rebre amenaces directes pel fet d’haver informat sobre la comissió d’actes feixistes per part de grupuscles de l’extrema dreta. L’autor de les amenaces va ser, evidentment, denunciat i ara –dijous 14 de gener– es celebrarà la vista del judici.

Bages pels Drets Civils convoca una concentració a les portes del jutjat de Manresa el proper dijous a 1/4 d'1 del migdia per donar suport a Pere Fontanals i a la llibertat de premsa.

Entre les persones signants del manifest hi figures periodistes de mitjans locals com Regió7, Canal Taronja, Ràdio Manresa, El Pou de la Gallina, o de mitjans nacionals com TV3, Catalunya Ràdio, ACN, NacióDigitalEl MónEl TempsEl 9 Nou, El 9 TV, TV l’Hospitalet, Tarragona Ràdio, Diari de RubíPúblicoLa Vanguardia i un llarg etcètera de mitjans locals d'arreu del país. Alguns dels periodistes signants són els periodistes com Mònica Terribas, Quico Sallés, Jordi Borràs, Carles Solà, Ferran Casas, Quico Ràfols...

Font: Naciodigital.cat

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte