Notícia

Bob Woodward i el compromís amb la veritat, l’eix central de NETCOM 2020

Dircom Catalunya parla amb l'editorThe Washington Post i doble Pulitzer

Foto

El rigor i el compromís amb la veritat són més essencials que mai en temps de complexitat i incertesa com l’actual. Per això la novena edició de NETCOM, la trobada dels comunicadors que anualment organitza Dircom Catalunya, ha tingut com a convidat estel·lar el periodista Bob Woodward, editor associat a The Washington Post i doble Pulitzer per haver destapat l’escàndol del Watergate i pel seu seguiment durant els atemptats de l’11-S.

Durant una conversa amb la presidenta de Dircom Catalunya, M. Lluïsa Martínez Gistau, Woodward ha relatat la seva experiència amb els últims presidents dels EUA, posant l’èmfasi en Donald Trump, protagonista dels seus últims dos libres. També ha detallat la seva visió sobre qüestions clau en geopolítica mundial i sobre el futur immediat dels mitjans de comunicació, així com la crisi per la pandèmia de la Covid-19.

L’edició d’enguany de NETCOM, seguida per més de 400 professionals de la comunicació, ha estat conduïda pel periodista Ramon Pellicer, que ha traslladat al convidat algunes de les moltes preguntes que els socis de Dircom han volgut fer a Woodward. L’acte ha acabat amb el missatge de Miguel López-Quesada, president de Dircom, que ha desitjat molta salut i bones festes als assistents.

Podeu veure la xerrada al següent enllaç.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte