Notícia

Arxiu COVID, una memòria fotoperiodística sobre la crisis del coronavirus

La convocatòria per a participar s'ha ampliat fins el diumenge 24 de gener

Foto

ARXIU COVID és un projecte impulsat per un ampli grup de professionals del fotoperiodisme que s’han unit amb la voluntat de crear un relat fotogràfic col·lectiu de l’impacte de la covid-19 que no vulneri el dret a la informació, que sigui divers, respectuós i fidel a les difícils realitats que s’han viscut.

L’objectiu principal del projecte solidari, sense ànim de lucre, és construir un repositori digital que sigui testimoni de la crisi provocada per la COVID-19 a Espanya, i que estarà disponible durant 10 anys, com a mínim, al web: www.archivocovid.com.

Per aconseguir aquesta finalitat s’ha convidat a participar a tots els professionals del fotoperiodisme i periodisme visual que hagin documentat la crisi i les seves conseqüències durant aquest 2020. La convocatòria per a participar s'ha ampliat fins el diumenge 24 de gener de 2021. Els i les professionals que vulgueu participar i no hagin rebut la invitació o hagi caducat, la podeu demanar a archivocovid@uah.es i podeu consultar les bases de la convocatòria des d’aquest enllaç: aquí.

Un cop tancada la convocatòria, un grup d’editors professionals seleccionaran les imatges que formaran part de l’arxiu, destacant la qualitat, la informació rellevant i la representació visual de totes les comunitats autònomes. Els autors/es que participeu de l’Arxiu Covid conservareu la propietat intel·lectual i els drets d’explotació de les imatges.

Font: CPC

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte