Notícia

Entreguen els Premis Mañé i Flaquer del Camp de Tarragona

Un article sobre l'arribada de la petroquímica guanya el 1er premi

Foto
Un article de Miquel Bonet sobre l'arribada de la indústria petroquímica a Tarragona fa mig segle ha guanyat el XXXIII Premi de Periodisme Mañé i Flaquer de la modalitat Camp de Tarragona, que està dotat amb 8.000 euros. El treball, titulat 'La clau que obre tots els panys', es va publicar l'octubre de l'any passat al 'CatalunyaDiari.com' i al 'TarragonaDigital.com'. El guardó s'ha fet públic el passat divendres al vespre durant l'acte de lliurament d'aquests premis, organitzats per l'Ajuntament de Torredembarra i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. 
L'article guanyador de la modalitat de Periodisme Turístic -amb 61 treballs presentats i dotat de 6.000 euros- és el reportatge radiofònic 'El dia que va caure el mur', de Roger Escapa, emès al programa 'El Suplement de Catalunya Ràdio', el 2 de novembre de 2019.

La categoria de Comunicació Local -amb 48 treballs a concurs-, s'ha atorgat a l'article 'Quan les campanes van deixar de tocar a morts', d'Arnau Martínez, publicat al número 92 de la revista 'NW', l'abril de 2020. El treball presenta com va viure la ciutat de Reus l'epidèmia de grip espanyola del 1918. La dotació del premi és de 3.000 euros.

El primer premi de la nova modalitat Fotoperiodisme Camp de Tarragona -amb 48 treballs participants- és per a la fotografia 'Explosió', de David Oliete, realitzada el 14 de gener de 2020 i publicada el 15 de gener de 2020 en diversos mitjans internacionals via 'Associated Press'. És tracta d'una imatge de l'explosió de l'empresa química IQOXE. Aquesta categoria està dotada amb 3.000 euros.


 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte