Notícia

Un reportatge d'Andreu Prunera al Setmanari de l'Ebre rep el Premi local de Periodisme

També premien dos programes de TV de Canal Terres de l'Ebre

Foto

Una proposta de premsa escrita del Setmanari de l'Ebre i dues televisives del Canal Terres de l'Ebre, són els treballs guardonats al VI Premi Terres de l’Ebre de Periodisme, atorgat per la Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes.

  • La història dels oblidats: soldats de l'Ebre al Valle de los Caídos. Reportatge publicat al Setmanari l'Ebre. Autor: Andreu Prunera premiat amb 2.000 euros.
  • 26M El Reportatge, sèrie audiovisual emesa a Canal Terres de l'Ebre. Autor: Dani Sainz De Aja. Guardonat amb 1.200 euros.
  • Espais de Saó Fonda. Programa de televisió de 12 capítols emès al Canal Terres de l'Ebre. Presentador i coordinador: Lluís González. Reconegut amb 800 euros.

El jurat, format per la catedràtica Amparo Moreno, i pels periodistes Daniel Arasa, Jordi Duran i Fàtima Llambrich, i la tresorera de la demarcació ebrenca del CPC, Anna Ferràs, han escollit els tres premiats atenent a criteris d'investigació i d'aportació d'informació desconeguda, així com pel treball de documentació, pel conjunts de les fonts i la seva diversitat, pel contrast de la informació i per una elaboració que manté les bones pràctiques d'informació sobre temàtiques de les Terres de l'Ebre.

En l’edició d’enguany han concursat un total de 19 treballs, presentats majoritàriament per mitjans audiovisuals, de premsa escrita i digital del territori,que es van emetre o publicar al llarg del 2019.

L’acte de lliurament del VI Premi Terres de l’Ebre de Periodisme resta pendent que les condicions sanitàries ho permetin, sigui en format presencial i/o virtual.

Font: CPC Terres de l'Ebre

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte