Notícia

Curs de la Generalitat de 'Com millorar la conversió del teu lloc web'

El proper 18 de novembre de 10 a 12 hores

Foto

Els cursos de la Generalitat coneguts com Itineraris SDE 2020 proposen una nova formació el dia 18. Es tracta de 'Com millorar la conversió del teu lloc web'. L’objectiu d'aquesta sessió és entendre i aprendre els principals criteris amb els quals es valora la usabilitat web per aplicar-los a la nostra (i a qualsevol) web. D’aquesta manera, podrem detectar i corregir possibles problemes d’usabilitat. Està adreçat a professionals de les empreses i les entitats del sector cultural i creatiu responsables del màrqueting i de la comunicació en línia.

El taller d’usabilitat web tindrà dues parts: una part teòrica: petita introducció per clarificar conceptes relacionats amb la usabilitat web; i una part pràctica: entrenament en l’avaluació de criteris heurístics d’usabilitat web (40 punts), agrupats segons les temàtiques com Identitat; Llenguatge i redacció; Rètols del contingut; o Enllaços entre d'altres.

La formadora serà  Yolanda Polo, llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull. Des del 2007 treballa en el camp del màrqueting digital com a consultora especialista en l’optimització d’entorns digital. 

Més informació a: SDE.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte