Notícia

Nova edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació

El termini d'inscripcions s’allargarà fins el 15 de novembre

Foto

El Grup de Periodistes Ramon Barnils convoca, per sisè any consecutiu, el Premi Barnils de periodisme d’investigació, un guardó que vol reconèixer i estimular la pràctica d’aquest periodisme. Es premiaran reportatges d’investigació en dues categories: obra publicada en mitjans d’abast nacional i obres publicades en mitjans locals i comarcals, que tractin qüestions i problemàtiques que succeeixen o tenen un impacte clar sobre el país.

El període per enviar originals es va obrir el 13 d’octubre, i s’allargarà fins el 15 de novembre d’aquest any a les 23.59 h. Les bases del premi es poden consultar al web www.grupbarnils.cat/premibarnils.

Les obres poden ser en qualsevol format: paper, digital, radiofònic, audiovisual o multimèdia i s’han de presentar telemàticament. Es valorarà especialment la varietat i riquesa de tècniques d’investigació periodística emprades. El guardó és obert tant a periodistes com a estudiants de periodisme.

El premi es presenta avui data en què Ramon Barnils i Folguera, periodista de qui en pren el nom, hagués celebrat els 80 anys.

 

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2020

Avís legal

Contacte