Notícia

Patrícia Fernández és nomenada vocal de la junta de Tarragona

És cap de Servei de Comunicació de la Diputació

Foto

La periodista Patrícia Fernández (Tarragona, 1978) ha estat nomenada, per unanimitat, vocal de la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya en substitució de Ruth Troyano.

Fernàndez s’incorpora a la junta que integren Coia Ballesté (presidenta), Esteve Giralt (vicepresident), Manel Sastre (tresorer), Josep Baiges (secretari) i David Oliete (vocal). De fet, va ser suplent de la candidatura encapçalada per Coia Ballesté que va presentar-se a l’últim procés electoral del passat mes de març de 2018.

Fernández és cap de Servei de la Unitat de Comunicació de la Diputació de Tarragona des de 2015 i professora associada dels Graus de Comunicació de la URV des de 2005. Anteriorment, ha estat directora de Canal Reus TV, mitjà on va començar la seva trajectòria professional com a redactora d’informatius i programes.

La seva experiència a la televisió l’ha portat a treballar per a El Terrat, La Sexta, TV3, Antena 3 o la Xarxa. En l’àmbit de la comunicació institucional, va ser responsable de Comunicació del Festival Internacional de Circ de Catalunya, Trapezi, i el Centre d’Arts Escèniques Reus (CAER). També dóna classes al Màster en Comunicació Estratègica de la URV, al Postgrau en Gestió Local URV-ACM i al Màster en Programas de Televisión de Entretenimiento de Gestmusic-URL.

És llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UAB, llicenciada en Publicitat i Relacions Publiques per la UOC, llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat per la UOC i Màster en Comunicació Estratègica per la URV.

Font:CPC

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte